OVER ONS

In het jaar 1930 wordt door de Oranjeboom Brouwerij opdracht gegeven voor het bouwen van een hotel-café-restaurant.  Na het ontwerp van de Bergse architect F.C. Rampart, krijgt een het markante gebouw een opvallende vormgeving in de stijl van de Amsterdamse School.

Hoewel alle hotelkamers nog niet klaar waren, werd het hotel op 23 mei 1931 geopend.
Na vele jaren en diverse eigenaren later is nu de heer Toine van Isselt al meer dan 30 jaar aan het roer. Eerst van hotel-café-restaurant De Schelde en later genaamd Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom.
Waar er in het begin met 13 hotelkamers begonnen is, zijn er nu meer dan 80. Deze zijn aangrenzend aan het monumentale karakteristiek gebouw, in de Antwerpsestraat & Burgemeester de Roocklaan.

Dat wij ons onderscheiden van gestandaardiseerde hotels is niet alleen door de vormgeving maar ook door de toewijding van ons team. Het behalen van de titel Benelux Tulip Inn of the year 2004 & 2013 is een erkenning dat ons team succesvol is en daarmee een stimulans heeft om door te gaan met onze gasten een optimaal verblijf in ons hotel te bieden.