GREEN KEY

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom heeft een Green Key keurmerk en doet  er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat onze  gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Wij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Zo zal hotel Tulip Inn Bergen op Zoom  altijd zuinig omgaan met energie en water. Denk hierbij aan het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Er zijn ook,  op een nabij gelegen parkeerterrein , 2 Laadpalen voor elektrische  auto’s.  En dit allemaal met een bijzondere aandacht die niet alleen uw comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur en milieu.

De gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit).

MVO-VERKLARING Tulip Inn Bergen op Zoom

Als u meer wilt weten over deze normen, dan vindt u hier meer achtergrondinformatie.